Camping kast

Camping kast

Volop genieten van uw vakantie gaat makkelijker met een handige camping kast. Al uw kleding en accessoires kunt u droog, stofvrij en geordend bij elkaar opbergen. Zelfs op vakantie met de tent kunt u comfort en praktisch gemak ervaren. De kasten zijn makkelijk in elkaar te zetten en even vlot weer uit elkaar te halen. Combineer dat samen met onze scherpe prijzen en uitstekende service en u bent gegarandeerd van een goed begin van uw vakantie!

Camping kast stof

Al uw kleding blijft beschermd in een camping kast van stof! Naast uw kleren kunt u ook uw schoenen, badtextiel en accessoires in de kast opbergen. Doordat de kast is afgesloten blijft de gehele inhoud vrij van stof en vuil. Regenwater dat zich in de tent kan verzamelen zal geen probleem zijn door de pootjes onder de kast. Een campingkast van stof is het meest bruikbare voorwerp dat u mee kunt nemen op vakantie. Bij Kledingrekken.nl zijn zijn ze ook nog eens scherp geprijsd!

Camping kast opvouwbaar

Maak efficient gebruik van uw tijd en ruimte met een campingkast die opvouwbaar is. Tijd wordt bespaard door het snelle in elkaar zetten en uit elkaar halen, maar ook doordat u niet meer hoeft te zoeken naar uw spullen. Omdat de kast opvouwbaar is bespaart deze ook nog eens ruimte in de auto opweg naar uw vakantiebestemming. Onder hangende kleding kunt u uw schoenen opbergen en accessoires plaatsen boven uw handdoeken. Doordat de camping kast opvouwbaar is kunt u deze handig meenemen en opbergen

Camping kast kopen

Gaat u op vakantie en wilt u graag een camping kast kopen? Dan bent u bij kledingrekken.nl aan het juiste adres! Naast kledingkasten kunt u bij ons ook een kledingrek kopen voor (tijdelijk) extra opbergruimte. Een jashaak in de douche voor uw badjas is tevens een eenvoudige en praktische oplossing. Eenmaal terug van vakantie is de kast ook erg handig op de zolder of in uw logeerkamer te gebruiken. Een camping kast kopen is niet alleen voor de vakantie functioneel, maar kan na die tijd overal nuttig zijn!