Jashaak

Jashaak

Wilt u een vaste plek creëren waar u uw jas of hoed kunt ophangen? Dan is het aanschaffen van een jashaak iets voor u! Het voordeel van een jashaak is dat deze weinig ruimte inneemt en eenvoudig met schroeven aan de muur of deur kunt bevestigen. Ook is een jashaak uitermate geschikt om in de badkamer te bevestigen voor het ophangen van uw badjas of handdoek. Wij bieden u in onze webshop een gevarieerd aanbod aan jashaken, zo is er altijd wel een jashaak in ons assortiment dat bij u past!

Aluminium jashaak

Bij het gebruik in vochtige ruimtes zoals de badkamer, is de aluminium jashaak het meest geschikt om uw badjas, kleding of handdoeken aan op te hangen. Alle kledinghaken zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium waardoor ze slijtvast zijn en lang meegaan. Naast het moderne design is het materiaal van zwaardere kwaliteit dan andere varianten. Aluminium is duurzaam en het minst gevoelig voor vocht, waardoor u het langst plezier heeft van uw aluminium jashaak. 

Hoed jashaak

Heeft u veel hoeden en wilt u deze op een vaste plek of ter decoratie ophangen aan de muur? Bij ons vindt u de klassieke combinatie van een hoed- en jashaak. Niet alleen praktisch in gebruik, maar ook leuk om in uw interieur toe te passen als eye catcher! Ook kunt u de hoed- en jashaak in een kast bevestigen als u deze liever uit het zicht plaatst. Het ontwerp van onze enkele hoed- en jashaak is eenvoudig, maar in de afwerking elegant.   

Hermeta jashaak

Omdat wij streven naar het verkopen van producten van hoge kwaliteit, vindt u in ons assortiment voornamelijk de Hermeta jashaak. Dit merk staat voor meer dan 70 jaar vakmanschap en onderscheidt zich op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en design. Hang uw jas, hoed of badjas op aan een jashaak van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs, voor u de perfecte combinatie! Daarom koopt u natuurlijk uw Hermeta jashaak bij kledingrekken.n!.

Jashaak kopen

Wanneer u een stijlvolle en duurzame jashaak wilt kopen, bent u bij kledingrekken.nl aan het juiste adres! Wij bieden u een ruime keuze in modern uitgevoerde jashaken van hoge kwaliteit. Ook onze snelle levering onderscheidt ons van andere aanbieders, want vandaag voor 17.00 besteld is morgen al in huis! Tevens beschikken wij over een ruim assortiment Kledingrekken, wanneer u meerdere jassen op een stijlvolle manier wilt ophangen. Ook kunt u natuurlijk meerdere jashaken combineren om zodoende een prachtige kapstok wand te creëren. Op deze manier kunt u ook voor de kinderen op een gepaste hoogte een Jashaak kopen en ophangen.