Kledingrek dubbel

Kledingrek dubbel

Wilt u efficiënt uw garderobe inrichten? Dan is een kledingrek in dubbel uitvoering altijd handig. U kunt dit product online in onze winkel in verschillende varianten bestellen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor twee naast elkaar geplaatste buizen, waaraan u meerdere kledinghangers kwijt kunt. De hoogte van de stangen is los van elkaar verstelbaar. Zo kunt u de ene stang hoger plaatsen zonder dat u daarvoor extra gereedschap nodig heeft. Wilt u het liefst een kledingrek kopen in dubbel uitvoering met onder elkaar geplaatste draagstangen? Ook dat behoort bij kledingrekken.nl tot de mogelijkheden!

Kledingrek dubbel op wielen

U hoeft niet met uw vers gestreken was heen en weer te lopen met een kledingrek dubbel op wielen. Dit model heeft zogenaamde zwenkwielen, zodat u het rek in verschillende richtingen kunt bewegen. Voor de montage van een kledingrek dubbel op wielen is verder geen gereedschap nodig, zodat u het snel en efficiënt kunt opbouwen en uit elkaar kunt halen. Dat kan ook handig zijn als u een kledingrek nodig heeft voor de markt of een boetiek.

Kledingrek dubbel chroom

Kleding kan ordelijk en elegant opgeborgen wordt in een kledingrek dubbel van chroom. Dit heeft een vergelijkbare indeling als een kast. U heeft plaats voor zowel hangers als vakken voor opgevouwen wasgoed. Ook kunt er kleine manden in plaatsen voor bijvoorbeeld, kousen, sokken, panty’s en ander klein wasgoed. Het metalen frame van het kledingrek dubbel is met chroom afgewerkt, wat zorgt voor een chique uitstraling. Hiermee zorgt u ook in een winkel voor een mooie presentatie.

Kledingrek dubbel kopen

Kledingrekken.nl is hét adres waar u eenvoudig een kledingrek in dubbel uitvoering kunt kopen. Daarnaast vindt u in ons ruime assortiment voor een vouwkast of een jashaak in verschillende varianten. Doordat wij al onze producten op voorraad hebben, kunnen wij zorgen voor een snelle levering van uw bestelling. Daarom kunt u in onze winkel bovendien zeer voordelig een nieuw kledingrek dubbel kopen in onze winkel!