Verrijdbaar kledingrek zwaar verstelbaar

Merk
Home
Artikelnummer
3030/80
Afmeting
140cm breed
Afmeting
120-190cm hoogte
Materiaal
Staal
Voorraadstatus
Langere levertijd. Levertijd op aanvraag.
Levertijd
Langere levertijd. Levertijd op aanvraag.
Garantie
1 Jaar
Collectie
Professioneel

- +

€ 86,95

Wij nemen tijdelijk geen nieuwe bestellingen meer aan
Kledingrekken.nlKledingrekken.nl

Verrijdbaar kledingrek zwaar verstelbaar

Verrijdbaar kledingrek

Stevig verrijdbaar kledingrek nodig? Dan is dit verrijdbaar kledingrek zwaar verstelbaar zeker iets voor u! Dit verrijdbaar kledingrek heeft een afmeting van 140 x 120-190 cm en is gemaakt van staal waardoor het verrijdbare kledingrek lekker stevig is en veel gewicht kan dragen. Het maximale gewicht voor het verrijdbaar kledingrek is 50 kilo mits natuurlijk goed verdeeld over het kledingrek. Tevens is er van dit model een dubbele variant verkrijgbaar, het Dubbel verrijdbaar kledingrek zwaar!

Bestel dit verrijdbaar kledingrek zwaar verstelbaar vandaag nog en u hebt het  kledingrek de volgende werkdag al in huis!

.LET OP : MOMENTEEL LANGERE LEVERTIJD!

Het verrijdbaar kledingrek bij u thuis of in de winkel

Dit verrijdbaar kledingrek dubbel is gemaakt van een schitterende kwaliteit staal met een chromen laag waardoor dit verrijdbaar kledingrek ook zeer geschikt is om in winkels te gebruiken. De afmetingen van het verrijdbaar kledingrek zijn 140 x 120-190 centimeter en is geschikt voor een gewicht van ongeveer 50 kilo.

Over Kledingrekken.nl

Kledingrekken.nl is een jonge en frisse onderneming die zich volledig richt op alles wat met het opbergen of ophangen van kleding te maken heeft. Zo vindt u bij ons diverse kledingrekken in alle soorten, maten en prijscategorieën en verkopen wij fijne haken om uw jas aan op te hangen!