Veel Gestelde Vragen

Hieronder vindt u antwoord op de meest gestelde vragen. Is uw vraag niet beantwoord? Neem dan contact met ons op.

Kledingrek Verzending

 • Welke Verzendkosten zijn er en wanneer is het gratis?
  De verzendkosten voor Nederland zijn €4,95 incl. BTW per bestelling. Bestelling boven €.45.00 verzenden wij gratis.
 • De verzendkosten voor Belgie zijn €6.95 incl. BTW per bestelling.
  bestellingen boven de €. 99.00 verzenden wij gratis
 • Waar leveren jullie?
  Wij leveren onze producten in heel Nederland & Belgie. Voor de Waddeneielanden rekenen wij een extra tarief. Wij nemen na uw bestelling conact met u op om dat af te stemmen.
 • Wat is de levertijd?
  Wij leveren al onze producten vanuit voorraad, waardoor we de levertijd kunnen beperken tot 1 werkdag indien u voor 17:00 besteld en kiest voor iDeal, Afterpay of Rembours.

 

Kledingrek Betaling

Hoe kan ik bij jullie betalen?
U heeft bij ons de keuze uit de volgende betaalmogelijkheden:

iDeal
Als u voor iDeal kiest komt u in de vertrouwde bankomgeving terecht. Hier kunt u het bedrag direct overmaken waardoor u uw bestelling sneller in huis heeft.

Vooruitbetalen per bank

Betaald u liever niet via iDeal, kan kunt u bij ons aan de hand van een betalingskenmerk (uw ordernummer) het openstaande bedrag overmaken t.n.v. Multistores op NL38 INGB 0006 6602 29.


Overboeking vanuit het buitenland
Bent u woonachtig in het buitenland en wilt u een bestelling plaatsen in onze webwinkel, dan kunt u kiezen voor de optie 'vooruitbetalen' en het orderbedrag overschrijven naar onze bankrekening met de volgende gegevens:

IBAN/SEPA Nummer: NL38 INGB 0006 6602 29
BIC Nummer: INGBNL2A
Banknaam: ING

Rembours
U betaalt aan onze verzendpartner als uw bestelling wordt bezorgd. Hiervoor brengen wij  extra kosten in rekening.

Afterpay
Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay voert voor Kledingrekken.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Kledingrekken.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 350,00 via AfterPay. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.
U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

 

Kledingrek Retourneren

heeft u een kledingrek bij ons aangeschaft maar bent u niet tevreden over uw aankoop of heeft  zich bedacht? Dan kunt u dit product binnen 14 dagen retourneren na ontvangst. Wilt u meer lezen over retourneren, dan verwijzen wij u door naar onze informatiepagina over Retourneren - Klik Hier.

 

Overige Vragen

Staat uw vraag er niet bij? Mail ons! Wij streven erna binnen 1 werkdag te reageren.