Dubbel kledingrek

Merk
Home
Artikelnummer
3091/80
Afmeting
140 x 150 cm (B X H)
Materiaal
Staal
Levertijd
Langere levertijd. Levertijd op aanvraag.
Garantie
1 jaar
Collectie
Professioneel

- +

€ 107,50

Wij nemen tijdelijk geen nieuwe bestellingen meer aan
Kledingrekken.nlKledingrekken.nl

Dubbel kledingrek

Dubbel kledingrek

Stevig dubbel kledingrek voor bijvoorbeeld thuis of in een winkel nodig? Dan is dit dubbel kledingrek zwaar zeker iets voor u! Dit kledingrek is doordat het gemaakt is van verchroomd staal lekker stevig waardoor dit dubbel kledingrek een gewicht kan dragen van 75 kilo! Natuurlijk moet u dit gewicht aan kleding wel goed verdelen over het dubbel kledingrek! Het dubbel kledingrek heeft een afmeting van 140 x 150 centimeter en is gemakkelijk te verplaatsen door de stevige wielen. Tevens is dit kledingrek verkrijgbaar in een enkele variant, het kledingrek enkel zwaar!

Bestel dit Dubbel kledingrek zwaar vandaag nog en u hebt het dubbel kledingrek de volgende werkdag al in huis!

Het dubbel kledingrek bij u in de winkel of in huis

Dit dubbel kledingrek is gemaakt van verchroomd staal en heeft een afmeting van 140 x 150 centimeter. Het kledingrek heeft een vaste hoogte. Door de goede kwaliteit van dit dubbel kledingrek is deze zowel perfect voor in een winkel als voor thuis. Het kledingrek dubbel kan een gewicht dragen tot 75 kilo mits goed verdeeld over het dubbel kledingrek

Over Kledingrekken.nl

Kledingrekken.nl is een jonge en frisse onderneming die zich volledig richt op alles wat met het opbergen of ophangen van kleding te maken heeft. Zo vindt u bij ons diverse kledingrekken in alle soorten, maten en prijscategorieën en verkopen wij fijne haken om uw jas aan op te hangen!