Opvouwbaar kledingrek

Opvouwbaar kledingrek

Komt u soms handen te kort bij kleine klussen zoals strijken en de was opvouwen? Dan een opvouwbaar kledingrek handig in gebruik. Hieraan kunt u namelijk eenvoudig direct uw kledingstukken ophangen. De hoogte van de draagstang kan worden ingesteld. In ingeklapte toestand neemt een opvouwbaar kledingrek nauwelijks ruimte in. U kunt eenvoudig online een kledingrek kopen bij Kledingrekken.nl!

Opvouwbaar kledingrek stevig

Het frame van metaal en kunststof maakt een opvouwbaar kledingrek stevig. Het heeft een hoog draaggewicht en biedt zo plaats voor overhemden, rokken, pantalons en andere kledingstukken. Bij het ophangen van uw gedroogde was kunt u gemakkelijk gebruik maken van meerdere hangers. Heeft u een inloopkast met voldoende ruimte? Dan kunt u een opvouwbaar kledingrek met een stevig frame naar binnen rijden en is uw garderobe weer op orde!

Opvouwbaar kledingrek kopen

Als u voordelig een opvouwbaar kledingrek wilt kopen, is Kledingrekken.nl het adres waar u gemakkelijk slaagt. U kunt niet alleen rekenen op een uitstekende service, maar profiteert ook van een snelle levering. Wij hebben onze producten namelijk direct op voorraad, zodat u eenvoudig het kledingrek bestelt dat u nodig heeft. Een opvouwbaar kledingrek dat u bij ons kunt kopen heeft verschillende voordelen:

  • Verstelbare hoogte
  • Verstelbare diepte
  • Draaggewicht 40 kg